Naar inhoud

Huis van het kind

Huis van het Kind.mp4

Het Huis van het Kind is een samenwerkingsverband van verschillende lokale diensten die werken met en voor kinderen, jongeren en gezinnen in Erpe-Mere en Lede. We richten ons tot gezinnen met kinderen van 0 tot 24 jaar.

 

We hebben 3 opdrachten. Naast het aanbieden van preventieve gezondheidszorg en opvoedingsondersteuning zetten we ook in op het stimuleren van ontmoeting en sociale cohesie.

 
  • Ontmoetingsmomenten op dinsdagavond en donderdagnamiddag
  • Op dinsdagavond kan je er vragen kan stellen over kinderopvang en opvoeding
  • Vrije weeg- en meetmomenten op donderdagnamiddag
  • Tijd voor een losse babbel met een tas koffie of thee
  • Een plek om te snuisteren in de weggeefkasten met babyspullen en speelgoed
  • Een plaats waar je allerlei documentatie vindt over opvoeding

Ontmoetingsruimte

 
Elke dinsdag van 16.30 tot 19 uur en elke donderdag van 13.30 tot 16 uur is iedereen welkom in onze ontmoetingsruimte in de Dorpsstraat 146, 9420 Erpe-Mere. Routebeschrijving
 
Op dinsdagavond is onze opvoedingsconsulente aanwezig voor een informatieve babbel of voor info betreffende kinderopvang.
 
Op donderdagnamiddag is er een inloopmoment van Kind en Gezin. Je kan er ook zonder afspraak een verpleegkundige contacteren.   Je kan er bij een kop koffie, thee of een glaasje water babbelen met andere ouders of met onze medewerkers. Je vindt er nuttige folders en boekjes over opvoeding.
 
Elke woensdag van 8.30 tot 11.30 uur en van 17.15 tot 20.15 uur ben je welkom in de Kerkevijverstraat 19 , 9340 Lede. (lokaal boven CM gebouw)
 

Links