Naar inhoud

MMC - Minder Mobielen Centrale

Met de Minder Mobielen Centrale willen we voorkomen dat mensen geïsoleerd geraken omwille van beperkte mobiliteit, ouderdom, ziekte … MMC Lede beoogt daarom vervoer om sociale redenen zoals bijvoorbeeld familiebezoek, boodschappen, een kappersbezoek, bezoek aan het gemeentehuis ...

 

VOORWAARDE

Er is een inkomensgrens om oneerlijke concurrentie voor de taximaatschappijen tegen te gaan. De nodige bewijsstukken moeten voorgelegd om dit te onderzoeken. Personen met een verhoogde tegemoetkoming openen automatisch recht.

 

INSCHRIJVINGSGELD

Het inschrijvingsgeld voor één kalenderjaar bedraagt 10 euro als alleenstaande en 15 euro per koppel. Vanaf 1 juli bedraagt dit 5 euro als alleenstaande en 7,5 euro als koppel. De inschrijving is geldig tot 31 december van dat kalenderjaar.

 

VERLOOP RIT

Om een rit aan te vragen bel je ten laatste twee werkdagen op voorhand naar onze centrale. Reserveer zo snel mogelijk en wacht niet tot het laatste ogenblik. Ritten reserveren kan enkel bij de centrale. De onkostenvergoeding bedraagt 0,36 euro/km (tot en met 6 kilometer bedraagt de onkostenvergoeding standaard 2,50 euro). Na afloop van de rit betaal je de kilometervergoeding cash aan de chauffeur.

Praktisch

Administratie
Sociale dienst

Burgerhuis

Administratief Centrum 2
9340 Lede


Tel:  053 80 20 22
E-mail

Openingsuren

 Dag

Openingsuren 

 Maandag

 9 tot 12 uur

 Dinsdag

 9 tot 12 uur

 Woensdag

 9 tot 12 uur

 Donderdag

 9 tot 12 uur

16 tot 19 uur

 Vrijdag

 9 tot 12 uur