Naar inhoud

Jobstudenten gezocht

Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Foto ouderendatabank

Zoek je een vakantiejob waarbij je je kan inzetten voor ouderen? Wil je samen met anderen zorgen voor een aangename woon- en leefomgeving voor onze 93 residenten? Ben je minimum 18 jaar? Stel je dan kandidaat voor een vakantiejob in het woonzorgcentrum Markizaat. 

Voor de maanden juli en augustus zoeken wij volgende profielen:

 

- zorgkundigen (juli en augustus) - vereist: studies verpleeg- of zorgkunde

 

- 2 logistiek assistenten (juli en augustus) - geen specifieke diplomavereisten, enige affiniteit met ouderenzorg is aangewezen

 

- 1 kinesitherapeut (22/08 - 21/09) - vereist: Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

 

- 1 ergotherapeut (16/07 - 15/08) - vereist: 2de of 3de Bachelor ergotherapie

 

- 1 medewerker poetsdienst (16/07 - 05/08) - geen specifieke diplomavereisten

 

Voor bijkomende informatie over de functies en de gedetailleerde aanwervingsvoorwaarden kan je een kijkje nemen op de website van het OCMW Lede www.ocmw.lede.be of neem je contact op met de personeelsdienst 053 60 62 99 of personeel@ocmw.lede.be.

 

Interesse? Stuur je motivatiebrief en een kopie van het vereiste diploma voor 31 maart 2018 naar personeel@ocmw.lede.be of per post naar de voorzitter van het OCMW: Mevr. Annelies De Meersman, Kasteeldreef 50, 9340 Lede.

Wat je zeker moet vermelden in je motivatiebrief: naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, rijksregisternummer, een korte motivatie en welke maand je voorkeur geniet.

Bij je sollicitatie voeg je ook een attest waarop staat hoeveel dagen je nog kan werken als jobstudent. Dit attest kan je aanvragen op www.mysocialsecurity.be/student.

Datum van het bericht: maandag 26 februari 2018