Naar inhoud

Maaltijden aan huis

Foto van een schotel en glas

De dienst maaltijdbedeling aan huis richt zich tot ouderen, andersvaliden en gezinnen die wegens ziekte, lichamelijke ongeschiktheid of bijzondere sociale omstandigheden niet of onvoldoende in staat zijn om zelf te koken, dagelijks een gevarieerde en kwaliteitsvolle maaltijd aan te bieden.

De maaltijden worden dagelijks bereid in de keuken van WZC Markizaat. Iedere dag is er verse soep, een hoofdgerecht en dessert. Het hoofdgerecht bestaat uit aardappelen, groenten en vlees of vis. Op doktersvoorschrift kan je een dieetmaaltijd (zoutloos of voor diabetes) krijgen. Je kan ook vragen om de maaltijden te snijden, te malen of te mixen.

De maaltijden worden warm aan huis geleverd. Er is maaltijdbedeling op weekdagen en op zaterdag. Op zondag of op feestdagen worden er geen maaltijden aan huis geleverd.

Wij proberen de prijs zo goedkoop mogelijk te houden. Momenteel bedraagt de prijs 4,5 euro per maaltijd wanneer je geniet van een voorkeursregeling bij de mutualiteit en 7 euro wanneer je niet geniet van deze voorkeursregeling.

Voor meer vragen of om een beroep te doen op deze dienst kan je terecht bij Magda van Gyseghem, op 053 60 58 43.

Praktisch

Administratie
Sociale dienst

Burgerhuis

Administratief Centrum 2
9340 Lede


Tel:  053 80 20 22
E-mail

Openingsuren

 Dag

Openingsuren 

 Maandag

 9 tot 12 uur

 Dinsdag

 9 tot 12 uur

 Woensdag

 9 tot 12 uur

 Donderdag

 9 tot 12 uur

16 tot 19 uur

 Vrijdag

 9 tot 12 uur

Meer info