Naar inhoud

Nieuws

 • Update coronavirus - COVID-19-toeslag Groeipakket

  Nog tot en met 31 oktober 2020 kan je als gezin de COVID-19-toeslag aanvragen in het Groeipakket (kinderbijslag).

  Lees meer
 • Update coronavirus - Recepties en banketten

  Er zijn nog veel vragen over de regels rond recepties en banketten.  Het Nationaal Crisis Centrum (NCCN) verduidelijkt dit hieronder.

  Lees meer
 • Werelddag dementie op 21 september: brochure

  Lede wil een dementievriendelijke gemeente zijn. Daarom maakten we in samenwerking met het expertisecentrum dementie en Politeia een gepersonaliseerde brochure Dementie, als je ermee te maken krijgt. Je kan deze hier of op de Facebookpagina van het WZC Markizaat raadplegen. Toch liever een fysiek exemplaar? Stuur een mail naar karlien.putteman@lede.be of vraag er eentje bij je apotheek.

  Lees meer
 • Update coronavirus - stiigende cijfers

  Je hebt het ongetwijfeld al gehoord of gelezen: de coronabesmettingen stijgen.

  Lees meer
 • Vacature deskundige dienst Vrije Tijd

  (contract bepaalde duur tot 31 augustus 2021, voltijds, niveau B1-B3)

  De cluster vrije tijd stuurt, begeleidt en coördineert het vrijetijdsbeleid van het lokaal bestuur teneinde een optimale afstemming tussen de diverse actoren in het brede culturele en vrijetijdsveld te bekomen en een integraal en kwalitatief cultuur- en vrijetijdsbeleid in het lokaal bestuur te stimuleren. De cluster bestaat uit de dienst ‘sport’, ‘jeugd’, ‘evenementen’, ‘cultuur’, ‘BKO’, ‘bibliotheek’ en ‘de kunstacademie’.

  In deze tijdelijke functie (contract bepaalde duur, voltijds, niveau B1-B3) met veel afwisseling leg je de focus op het aanbod van de diensten cultuur en jeugd. Je kan projecten concreet uitwerken, in nauw contact met de collega’s.

  Lees meer
Meer nieuws

banner rechtenverkenner  banner sociale kaart